Vybraný příspěvek

** ,,8" **

Řekni: ,, 8" ~~ **osm** ~~ Polibek dej..  ~~ **komu ? ** ~~ ,,ŠOSům"..  .. Kosím.  ~~ Proč ?  Aby pršelo,  aby vozy vozily TO, co ...

sobota 17. října 2020

Škola hrou

 Planeta Země
je Duším LIDSKÝM nikoli Šmoulou, nýbrž: ŠKOLOU.

ŘÍKÁ se:
,,Škola HROU."
Avšak..na Zemi Planetě tato hra podléhá zákonům
i o znovuzrození,
 i neznovuzrození se na Zemi Duše té, které, do ťela, do těl.. i s přesahy a důsledky pro Duše KARMICKÝMI. 

Chceš li dokonalý(á) být,
následuj Mne, 
Proč ? 
Protože LÍP než teď
 TO 
BEZ TOHO
NEJDE
A:
NEPŮJDE. 

1. Dotkni se hvězd, STVOŘITELE, 
Láskou ČISTOU v srdci, žhnoucí ZÁŘ Lásky Jeho můžeš žít, MODRÉ z NEBE Ti snese, Dá TI, i SEBE. 

2. Dotkni se jej NEČISTĚ 
v srdci, ,,spálí" v čase nečistotu tu, Rádoby i blaho.. štěstí to domnělé Tvé
,,NA UHEL" .
(Způsobem, jaký uzná za vhodné. Třeba i vodou..větrem..zimou, suchem, pouští, 
ZRCADLEM i: TVÝM.., možností Má NEZPOČET) Můžeš to sice i zkoušet, Duše Tvá, i třeba snahám, snahou, o relativizaci Slov Mých, Písma Mého, snahou i soudit Mne.. STVOŘITELE, No.. Bůh nejsi.... ( ni eskapády ty.. dobře Ti radím NEZKOUŠEJ ) 
,,SPLÁČEŠ". 

,,Do toho tu máme čápy, hnízdící na skládkách odpadu, hledající snad na nich i potravu.. .. s i žabičkami kdes jim písně své kvákajíc..  ,křiváky i na tom plezír svůj si fašistickej Rádoby různě i točíc.. kolotoč ten rádi i vzývajíc..,  také Lidi, České, hledajících si i hojně potravu v odpadkových kontejnerech.., také Lidí, České, některé, sem tam i vzývajíc mediálně, filmově, prý že zábavou plezírně rétoriku o mrtvolách.., taktéž pc hry takové.. " 
 A VY.. TITO.. BYSTE **MNE** CHTĚLI SNAD.. URAZIT ?.. PONÍŽIT ?
NA TO NEMÁTE. 
JEN OBRAZ SVŮJ, SVÉHO SRDCE, MYSLI, MI UKAZUJETE, UKÁZALI JSTE **MI**, JACÍ JSTE. 


Dnešní výuka dále:

Lidé, kteří mají karmický deficit v jim projevované čisté LÁSCE, ji hledávají všelijak.. hledají i 
DOTEKY Láskyplné.. 
.. když je nenajdou, 
stane se jim v lepším případě třeba úraz, nebo onemocní. Doteky pak mohou prožívat prostřednictvím zdravotníků, zdravotnic, Lékařů, Lékařek, sester.. injekcí, infuzí.. 

V horším případě vyhledávají možnosti, jak dotekově fyzicky, či i mentálně, či politikou, nebo jakkoli jinak ublížit jinému člověku.. Lidem. Tyto formy hledání a projevů LÁSKY..
,,..Doteků.." však bývají
!!! TERORISMEM !!! 

Důvody, proč Lidé dělávají takové věci, příčinu, lze tedy shlédnout v tomto, v nespokojení jim projevované LÁSKY DOSTATEČNĚ, a to i s přesahem do období prenatálu, i do předchozích zrození v tělech Duše té které. A tak vídáme, slýcháme, o zdánlivě nepochopitelných takových činech. 

Proto, tedy i ku pomocí v této oblasti, je nutno, aby Lidstvo žilo
Mým
,,Plánem "A" STVOŘITELE"
(v jeho pozitivním Duchu, 
aby si u stanovilo Lidstvo SYSTÉM ten, BEZVÝHRADNĚ coby VÝCHOZÍ). 
ŽÍT ŽIVOT ASYSTÉMOVÝ, 
MIMOPLÁN TEN MŮJ.. 
.. JE Z HLEDISKA OPTIMÁLNÍ UDRŽITELNOSTI ŽIVOTA, LIDSKÉ DŮSTOJNOSTI, ZDRAVÍ, MÍRU, 
JE
ŽIVOTEM V TOMTO VŠEM.. OPAKUJÍCÍCH SE ZBYTEČNĚ KOLAPSŮ..VÁLEK.., KOLAPSŮ VYPLÝVAJÍCÍCH Z OTEPLOVÁNÍ KLIMATU, ZA DŮSLEDKŮ Z TOHO PLYNOUCÍCH.. 

Další téma:
Lidé vyrábějící, prodávají a je kupující.. střelné zbraně 
musejí počítat s tím, 
že
tyto zbraně jednak střílejí, 
druhak jim, zbraním těm, včetně střeliva, někdy dochází možnost použití (expirace, jejich stárnutím..) a jejich majitelé budou chtít tyto zbraně obnovit, a na to pokud možno jak to i barbarsky bývá, na to získat snadno peníze. 
Například.. 

Další téma:
Nemoci, viry, klíšťata.. paraziti.. plísně, exémy.. 
a mnohé jiné.. 

Lidé i vědci 

VELMI Podceňují 

základní příčinu mnohých onemocnění, mnohdy, včetně onkologických, 


a řeší, i výzkumy, vše možné, jen NE TU PŘÍČINU. 
TO ale NENÍ CESTA moudrá. 
Pokud nebudou například Lidé z režie veřejnoprávních, a jiných, médií, líní si přečíst důkladně, prostudovat, Moje Písmo, dočtou se v něm například, že stres narušuje pH faktor acidobazické rovnováhy těla. A.. ano, může to být i z důvodu s tím spjaté zvýšené hodnoty kortizolu ve slinách.. Ale obyvatelstvu je důležité dát vysvětlení universální, základní, krom informace o kortizolu. 
Opomíjením, zamlčovánín, faktoru překyselení, tak jak o tom píši, sice děláte..,,mediální", z diváků vědce, avšak nejsem si jist účinností takové prevence, z hlediska pochopení toho, co kdy a jak mají Lidé pro prevenci dělat. 
Stres prý snižuje hladinu kortizolu MAZLENÍ SE se ZVÍŘECÍM MAZLÍČKEM..dle České televize.. 
To Já NEPOPÍRÁM, avšak:
pejsci, a psí exkrementy na tlapkách v posteli ?? 
Z toho plynoucí v tělech Lidí mazlíčcích se s nimi paraziti.. 
Kočky.. veškeré si výkalové potřeby doma v bytě dělající.. obdoba proparazitní TOŤ pejsčí. 
Atd, atd.. Nemám nervy sledovat takovéhle vůči Lidu ,,mediální blafy" (TV tedy mívám již zapnutou spíše sporadičtěji). 
A jdu se věnovat spíše své 
,, umělecké". Možná časem se LIDÍ ,,Mediálních" úroveň.. NEJEN TA:,,MEDIÁLNÍCH".. DOUFÁM.. GRAMOTNOSTNÍ v tom všem, o čem píši, zvýší.. ZA COŽ BYCH BYL.. BUDU..  i vůči obyvatelstvu, 
PRO BLAHO LIDU
,,národoví", i celostně na Zemi planetě, 
VELMI RÁD.)

Pominu li tyto faktory, z důvodu Mojí Lásky ke zvířátkám, kterou v srdci mám, s oddanností i jim, posune se další pozorování
 i: orlího oka Lásky STVOŘITELE ku obrazu, kde vidí, že Lidé s Láskou, ani ke zvířátkám, neumí nakládat. A tak, zatímco například se jeden z páru mazlí doma se svým zvířecím MAZLÍČKEM aby mu klesla hladina kortizolu, tomu druhému 
,,v koutku i nekonečna" může RŮST. 
Do chvíle, do časů, nežli se energie Lásky mezi dvěma Lidmi vyčerpá, a zbyde doma z LÁSKY PARTNERSKÉ jen ten MAZLIVÝ hafík, či ne vždy ochotně Mazlivá, s drápky, kočka. 

Je dobré pro Lidstvo, vzít si ponaučení z Mých textů, www linků. Opírají se i o vědecké poznatky, i o moje, i o tisíciletí moudrost přírodní medicíny, a celostně Mého celoživotně studia Naturopatie, světového léčitelství, hathajógy, ayurvédy, feng shui~i těla.. 
Je dobré vzít si ponaučení v tom například tedy i od takových výrobců v oblasti poznatků o pH těla(nejen v krvi, v čase každodenních i biologických hodin i v závislosti na tom, co bylo konzumováno, vypito), jakými jsou například firmy: Senzodine (to, co se z důvodu jídla, nápojů, děje se zubní sklovinou, to se umí dít i v těle i s buňkami jinými těla), také je dobré vzít si ponaučení například: od firmy Remedicum z příbalového letáčku jejich pH testovacích papírových proužků, také je dobré vzít si ponaučení z názorů Lékařů v tomto směru například i na webu:
Také je dobré, například zohlednit cca 20 letý výzkum pana MUDr. Erbena, který došel k závěru, že zvýšená hladina homocysteinu v krvi je hybatelem vzniku mnohých i civilizačních nemocí, rakoviny.. Ovšem:
PRAVÍM VÁM:
I TEN HOMOCYSTEIN SE 
Z BUNĚK DO KRVE VÍCE UVOLŇUJE PŘI NARUŠENÍ pH faktoru v těle.. (k tomuto závěru došel i již zesnulý MUDr. Erben).. (KONTROLOVÁNO MĚŘENÍM MOČI nejlíp obvykle v 9:30 hod lakmusovými papírky Remedicum)..
Tedy i z důvodů stresů. 
Stresem může být pro tělo, 
i tomu tak bývá.. mimo jiné i NEVHODNÁ Strava, nápoje, poruchy spánku..,či posunutý si z různých důvodů, životní rytmus vůči přirozeně daným biologickým hodinám.. To vše ovlivňuje pH faktor těla.. tedy i ZDRAVÍ. 

Moje doporučení všem, kdož hovoří směrem ku Lidu.. buďte s vědomím zodpovědnosti za důsledky, dopady, Vašich slov. 
A NECHTĚJTE být ,,papežtější", 
nežli
STVOŘITEL. 

Lidstvo prozatím NEOBSÁHLO zde uvedenou pravdu, NEzačlenilo ji do každodenního života. 
Jak by se mohlo tedy Lidstvo posunout jakkoli vpřed ve svém vývoji ?.. 
TO NEJDE. 
TO JÍT NEMŮŽE. 

~~
**Jiří**

~~

**
( FC system )

:-) 
~~~